Olet täällä

E-aineistot

eKirjasto tarjoaa käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.
Flipsterissä on eri aiheisia, englanninkielisiä aikakauslehtiä. Palvelua voi käyttää myös omilla laitteilla kirjaston ulkopuolella syöttämällä kirjautumissivulle Reisjärven kirjaston 691-alkuisen kirjastokortin numeron.
Naxos music library on klassisen musiikin kuuntelupalvelu. Palvelussa on musiikkia yli 100 000 CD-levyn verran. Kuuntelusession maksimipituus on kaksi tuntia, ja sitä voi käyttää omilla laitteilla kirjaston ulkopuolella syöttämällä kirjautumissivulle Reisjärven kirjaston 691-alkuisen kirjastokortin numeron.
Rockway on suomalainen soitonopetuksen verkkopalvelu, jossa on yli 70 kurssia.

Käyttö kirjautumalla palveluun kirjastokortin numerolla.

Monikielinen sanakirja joka kääntää 41 kielelle ja sisältää sekä yleiskielen että erikoisalojen sanastoa. Palvelussa on myös kieltenopetuksen oppitunteja ja kielioppia. Pyydä kirjastosta käyttäjätunnus ja salasana palveluun. Salasana muuttuu puolivuosittain.
Kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Palvelun kautta voi lukea mm. Helsingin sanomia, Kalevaa, UusiRovaniemi -lehteä ja Turun Sanomia. Käytettävissä kirjaston tiloissa kirjaston asiakaskoneilla tai omilla laitteilla kirjaston avoimessa WLAN-verkossa. Luettavissa on noin 230 kotimaista sanomalehteä.
Suosittuja, kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Tarjolla on mm. Tiede, Kamera, Image ja Eeva. Käytettävissä kirjaston tiloissa kirjaston asiakaskoneilla tai omilla laitteilla kirjaston avoimessa WLAN-verkossa. Luettavissa on noin 150 kotimaista aikakauslehteä.