Työpaikkailmoitus Reisjärven kunta, KUNNANJOHTAJA

Työpaikkailmoitus Reisjärven kunta, kunnanjohtaja 

Kunnanjohtaja vastaa kunnanhallituksen toimialan toiminnasta sekä johtaa ja kehittää toimintaa kunnanhallituksen alaisuudessa. Kunnanjohtaja johtaa henkilöstöorganisaatiota ja on kuntakonsernin toimialueiden johtajien esihenkilö. Kunnanjohtajan tehtävät määräytyvät voimassa olevan kuntalain ja Reisjärven hallintosäännön mukaan. Kunnanjohtajan painopistealueet perustuvat valtuuston hyväksymiin kuntastrategiaan sekä talousarvioihin ja -suunnitelmiin.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, viestintä- ja verkostoitumistaitoja, innovatiivisuutta ja perehtyneisyyttä elinvoima-asioihin sekä paineensietokykyä. Kunnanjohtajana kehität kuntaamme tiiviissä yhteistyössä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja kuntalaisten kanssa. Edunvalvonta muuttuvassa kuntamaailmassa ja elinkeinohankkeiden edistäminen on tärkeä osa työtäsi kunnanjohtajana ja kokonaisvastuu kunnan kehittämisestä edellyttää sinulta aktiivista vuorovaikutusta myös useiden sidosryhmien kanssa.

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusehtona on ylempi tai muu soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä kunnallishallinnon ja -talouden tuntemus sekä kokemus johtamistehtävistä. Ylempi korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Kunnanjohtaja työskentelee kokonaistyöajalla ja -palkalla. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun kunnanjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Valintaprosessissa käytämme apuna rekrytointialan yritystä.

Tarjoamme
- reippaan, ripeän ja yhteisöllisen työyhteisön
- pieneksi paikkakunnaksi meillä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet
- Reisjärvi on monien mahdollisuuksien luontokunta: metsästys, kalastus, patikointi
- turvallisen ja luonnon kauniin ympäristön asua ja työskennellä
- kehittyvän elinkeinoelämän keskeisellä sijainnilla
- kunnan liikuntaetuuksia ovat mm. kuntosali ja e-passi

Lisätiedot ja hakuohjeet :

Vapaamuotoiseen hakemukseesi voit liittää palkkatoivomuksen. Lisäksi toivomme lyhyttä videota (max. 3 min), jossa kerrot, miksi juuri Sinä olisit paras kunnanjohtaja meille. Videon voi toimittaa osoitteeseen: sari.huuskonen@reisjarvi.fi

Hakuaika 10.5.-2.6.2024. Hakemuksesi tulee toimittaa Kuntarekryn kautta.