Jokilaaksojen kuntien välisen joukkoliikenteen talvikausi alkaa 9.8.2023. Talviaikataulut ovat voimassa 2.6.2024 asti. 

Reisjärvi - Sievi - Sievi as. - Ylivieska

Reisjärven ja Ylivieskan välillä ajetaan arkipäivisin 2-3 vuoroa sekä lauantaisin ja sunnuntaisin yksi vuoro kumpaankin suuntaan. Osalla arkipäivävuoroista on auton vaihto Sievissä. Sievin ja Ylivieskan välillä vuoroja on arkipäivisin 5-8 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin yksi kumpaankin suuntaan. Osa vuoroista ajetaan Sievin aseman kautta. Useimmilla vuoroilla on liityntäyhteyksiä junaliikenteeseen Ylivieskan rautatieasemalla. 

Kärsämäki - Haapajärvi - Reisjärvi

Kärsämäen ja Haapajärven välillä ajetaan koulupäivinä kolme sekä Haapajärven ja Reisjärven välillä neljä vuoroa kumpaankin suuntaan. Yksittäisiä liityntäyhteyksiä on Haapajärvellä junaliikenteeseen sekä Kärsämäellä linja-autojen kaukoliikenteeseen.

Lipputuotteet ja aikataulut

Lipputuotteita linja-autovuoroihin myydään verkossa ja linja-autoissa. Kertalippuja on saatavilla verkosta Matkahuollon aikatauluhausta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Linja-autoissa kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. 

Työmatkustajien ja muiden säännöllisesti matkustavien kannattaa hankkia Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sarjalippu, jolla matkustaminen on kertalippua edullisempaa. Lisäksi Ylivieskan ja Alavieskan, Kalajoen, Oulaisten tai Sievin välisille matkoille on saatavilla mobiilisovelluksesta kausilippu, jolla voi matkustaa 30 vuorokauden aikana rajoittamattomasti Liikenne Huovari Oy:n ja Oulaisten Liikenne Oy:n linja-autovuoroissa. 

Vuorojen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Goog Mapsista. Aikatauluja on saatavilla myös linja-autoista. 

Koko tiedotteen voit lukea täältä.