Lomitusnetti

Lomahallinnon käyttämä tietojärjestelmä Lomitusnetti palvelee myös maatalousyrittäjiä internetissä. Ohjelmistoon kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla. Käykää tutustumassa osoitteessa www.lomitus.fi.

Lomitusnetissä voit käydä katsomassa, kuinka paljon vuosilomapäiviä sinulla on vielä jäljellä. Voit myös tarkistaa, paljonko on jäljellä mahdollisuudestasi käyttää 120 tunnin tuettua maksullista lomitusta. Näet myös, mille ajalle sinulle on varattu lomittaja.

Halutessasi voit katsoa, milloin sinulla on ollut lomittaja ja minkälaisina kellonaikoina. Näet myös, minkä niminen lomittaja lomituksesi hoiti.

Sekä vuosiloma- että sijaisapulomituksen voit tehdä Lomitusnetissä ja lähettää sen lomatoimistoon sähköisesti. Hakemus tulee tehdä ensin, vasta sitten voit pyytää lomittajaa tilallesi.Lisäksi voit seurata Lomitusnetissä hakemustesi käsittelyvaiheita.

Voit ilmoittaa toivomasi vuosiloma-ajankohdat samassa yhteydessä, kun jätät sähköisen vuosilomahakemuksen tai tehdä vuosilomituspyynnöt erikseen myöhemmin. Kun olet tehnyt sijaisapuhakemuksen, voit jättää myös sitä koskevan lomituspyynnön. Voit pyytää tilallesi myös maksullista lomitusta Lomitusnetin kautta sekä tarkistaa, onko aiemmin tekemääsi lomituspyyntöön jo varattu lomittaja. Tilallesi suunnitellun lomittajan nimen näet lomituspyynnössäsi sitten, kun lomittajan työvuoroluettelo on vahvistettu.