Tilapalvelu

Työnjohtaja/sähkötyöt Pentti Paloranta 040-3008 254   pentti.paloranta(a)reisjarvi.fi
Kiinteistöjen päivystyspuhelin lauantaisin ja sunnuntaisin sekä arkisin klo 15.30-07.00   044-3008 359

Tilapalvelu hoitaa ja kunnossapitää kunnan omistuksessa olevia toimitiloja yksityisten ja kunnan järjestämien palvelujen ja toimintojen tarpeisiin tarkoituksenmukaisella tavalla. Kunta omistaa 65 rakennusta, 134 asuinhuoneistoa, joista kunnan suoraomisteisia 92 sekä as. oy ja kiint. oy asuntoja 42 kpl. Tilapalvelu hoitaa kiinteistöjä laadittujen palvelusopimusten ja määrärahavarausten mukaisesti. Siivouspalvelut järjestetään omana toimintana kunnan omistamissa ja hallinnoimissa kiinteistöissä.

                         

TEKNISEN TOIMEN KIINTEISTÖT

Asuinkiinteistöt- ja huoneistot löydät kohdasta vuokra-asunnot

PPKY Selänteelle vuokratut:  Terveyskeskus, Vanhustenpalvelukeskus Honkalinna, hammashoitola, toimintakeskus Viola ja Mäntykodin hallintotilat (Mäntykodin 11 asuntoa on vuokrattu palvelukodin asukkaille) sekä toimistohuoneita kunnantalolta.

Sivistystoimelle vuokratut (sisäinen vuokra) : Kisatien koulu, Niemenkartanon koulu,  Petäjähovi (esikoulu ja päiväkodin ryhmä), päiväkoti Tuulenpesä ja ryhmäperhepäiväkodit ja  toimistohuone kunnantalolta

Vapaa-aikatoimelle vuokratut (sisäinen vuokra):  Kirjasto, nuorisotilat ja Niemenkartanon  liikuntasalit ja kuntosali, Niemenkartanon auditorio ja toimistohuone kunnantalolta. Kisatien koululta liikuntatilat.

Lunastussopimuksella/vuokralla olevat koko kiinteistöt:  Teollisuushalli Ny-tek Oy:lle Yritysahontiellä, Rantaniemi Kainuun Hoivataidolle Susisaarentiellä, Susisaaren rakennukset Kartanohotelli Saarelle Susisaarentiellä ja Puistoahon asunto-osa Ammattiopisto Luoville  Anjalantiellä sekä Jokipelastukselle paloaseman kiinteistö Reisjärventeillä ja paloseman kiinteistössä sijaitseva liiketila on vuokrattu tilitoimistolle.

Teknisen toimen muut kiinteistöt : Kunnantalo Reisjärventiellä (toimitilat kunnan eri hallintokunnille) sekä 3 kpl kokoushuoneita myös vuokrauskäyttöön ja 4 kpl huoneistoja on vuokrattu yrittäjien käyttöön

Teknisen toimen ruokapalveluilla on omassa käytössä keittiö- ja ruokailutilat Kisatien koululla, Niemenkartanossa ja päiväkoti Tuulenpesässä sekä terveyskeskuksessa.

Maitoahon teollisuushalli Toivontiellä josta vuokrattu tilat  Jokilatvan opiston kudontapiirillle, 2 kpl varastohuoneita yksityisille ja kunnan teknisen toimen varikko- ja työmiesten sosiaalitiloille.

Monitoimitalo (vanha meijeri) Maitotielle, josta vuokrattu tilat Tuottajapalvelulle. Yläkerrassa tiloja bändiharjoituksiin, partiolaisille ja Reisjärven 4H-yhdistykselle. Alakerran tyhjätila on teknisen toimen varastona.

Saarisen leirikeskus Saarisentiellä Hakolammen rannalla (päärakennus, majoitusrakennus ja rantasauna), vuokrataan loma- ja leiri- ja virkistyskäyttöön.

                                          

Petäjähovi (Petäjämäen ulkoilualueella) Rintalantiellä, vuokrataan juhliin, kokouksiin ja virkistyskäyttöön sellaisina aikoina jolloin ei ole koulun tai liikuntatoimen käytössä

                                 

 

Susisaaren kota, vuokrataan juhliin, kokouksiin ja virkistyskäyttöön (vuokraus Kartanohotelli Saari)

 

                                       

Ostopalvelut kiinteistötoiminnassa

LVI-Urakoitsija Raimo Kahilainen 0400 281 847
Sähköurakoitsija Ari Luomanen 044 5538 910
Kylmä ja sähkölaitehuolto J. Laukkanen 020 8364 223
Kuiva- ja märkäjätehuolto Ari-Pekka Luotoniemi 0400 758 333
Jätehuolto Millespakka Oy 06 557 8400
Viemärilaitos Pauli Niemi 040 585 8830
Kiinteistöjen piha-auraukset ja hiekoitus Koskelan Konepojat Oy 0400 371 863